home   next   english version    
                                     
                    Erik Suidman    
                                     
                    EXPO    
                                     
           

 

In een maatschappij waarin we steeds meer op onszelf gericht zijn, waarin steeds meer aandacht is voor het individu en we onszelf verliezen in social media, selfies en apps, vergeten we soms dat we onderdeel uitmaken van een groter geheel.

Massa, jij ik, wij zij. Hoe verhouden we ons tot elkaar en wat is de betekenis van de relatie die we hebben met onze sociale omgeving. In de tentoonstelling ‘Not About Me’ draait het om ‘ik en de ander; het gaat nu even niet over mij, maar over die ander.

Hoe verhoud jij je tot je sociale omgeving? En ik?

met: Roel Berg, Rik Berkhout, Tineke Brouwer, Buba Cvoric, Toes Dalmulder, Carla Dekker, Herko van Eerden, Marijke Elferink, Adrian Faes, Emmy Gostelie,Ton  Gouka,Truus van den  Heuvel, Luuk Huiskes, Nienke Jorissen, Elisabeth Kaldeway, Carla Kleekamp, Maria Klerkx, Ali Koers, Misja van Laatum, Nora van Lamsweerde, Jan van Leeuwen, Adriaan Manten, Eline Peek, Katharina Pöhlmann, Arie van de Pol, Cisca Poldervaart, Vera Pouw, Erik Rijssemus, Maartje Roos, Gerard van Santen, Luuk Scholten, Jolanda Schouten, Walter Simon, Willem Stolwijk, Willem Veerman en Hendrikje Verbeek.

N.b. in de tentoonstelling wordt een groot werk van Erik Suidman getoond, dat onlangs werd ontdekt tussen zijn werken. Erik overleed op 2 januari jl. Hij was kunstenaarslid van Kunstliefde.

10 maart t/m 1 april 2018

NOT ABOUT ME

Kunstliefde Nobelstraat 12a Utrecht

woensdag t/m zondag 13.00 tot 17.00